Rotating Header Image

Fem Música!

Marta Grané nos presenta su blog Fem Música! para la categoría de Blogs de Profesoras y Profesores

“Fem música!” es nuestra ventana abierta al mundo, donde se puede ver todo lo que pasa dia a dia dentro de la aula de música de nuestro colegio, en Arenys de Munt (Catalunya). Podeis visitarlo http://blocs.xtec.cat/femmusica/

89 Comments

  1. [...] http://ciberespiral.org/edublogs09/?p=232 [...]

  2. [...] http://ciberespiral.org/edublogs09/?p=232 [...]

  3. encarna dice:

    AQUEST BLOC, ÉS SENZILLAMENT FANTÀSTIC, I REP MOLTES VISITES DIARIES D’ARREU DEL MÓN.
    PER QUÈ?
    DONÇS SENZILLAMENT PERQUÈ HA POSAT LA MÚSICA A L’ABAST DE TOTS. MESTRES DE MOLTES ESCOLES ELS SERVEIX DE MODEL PER TREURE IDEES PER DESENVOLUPAR LES SEVES CLASSES.
    PERÒ NO TENEN LA SORT QUE TINC JO. COM A TUTORA D’EDUCACIÓ INFANTIL PUC GAUDIR CADA SETMANA D’UNA SESSIÓ MUSICAL AMB ELLA. APRENC TANT COM ELS MEUS NENS I NENES.
    GRÀCIES MARTA, PER LA TEVA GRAN TASCA.

  4. encarna dice:

    ESTE BLOC, ES SIMPLEMENTE ESPECTACULAR, RECIBE MUCHAS VISITAS DIARIAS DE TODO EL MUNDO.
    ¿POR QUÉ?
    SIMPLEMENTE PORQUE HA PUESTO LA MUSICA AL ALCANCE DE TODOS.
    MAESTROS DE MUCHAS ESCUELAS, LO USAN COMO PUNTO DE REFERENCIA PARA DESARROLLAR SUS CLASES.
    PERO NO TIENEN MI SUERTE. COMO TUTORA DE UN GRUPO DE EDUCACIÓN INFANTIL PUEDO DISFRUTAR CADA SEMANA DE UNA SESIÓN MUSICAL. APRENDO TANTO COMO MIS NIÑOS.
    GRACIAS MARTA PER TU TRABAJO.

  5. Pep dice:

    Aquest blog és el mirall dels altres blogs musicals…
    Encoratjar·vos a continuar en la mateixa línea.
    Com a pare, Gràcies i Moltes Felicitats!!!

  6. Roser dice:

    Tot el que podria dir seria poc, però ho intentaré, les clases de música de la Marta son gènials, educatives, instructives i molt motivadores per els nostres nens, i també per els pares, ja que tenim el privilegi de poder veure el que fan a través del blog i així compartir amb els nostres fills. També felicito a la Marta i el seu blog de part dels meus companys de feina, ja que ells també han gaudit de les clases de música a través del blog i la seva opinió es compartida amb la meva. Endavant amb la feina que fas Marta, és gènial. MOLTES FELICITATS !!!!!!

  7. Anna dice:

    Hola,
    És fantàstic arribar a casa i veure cada dia actualitzat el bloc. Cada dia amb son activitats diferents, totes les programació són molt interessant molt bé plantejades, on els nens beus com s’ho passant molt bé aprenent música.
    És una manera diferent de fer música…

  8. Lluís dice:

    No cal donar més explicacions , només us recomano que feu una ullada al bloc, a la quantitat de material penjat, als comentaris que rep i que us fixeu amb quina alegria els alumnes van a escola….per tant , ja està tot dit . Una classe així és la que més satisfà a qualsevol director perquè fa escola!

  9. marta i xavier dice:

    Val la pena guardar una estona del dia i conectar-se al bloc de música i veure tot el que la Marta ensenya als nostres fills/es: unes classes dinàmiques, divertides, motivadores, d’aprenentatge musical a través del joc i la dansa on a més de passar-ho bé aprenen música.
    Pels pares és una satisfacció poder veure que fan a l’aula i poder compartir les cançons, danses, audicions… amb els nostres fills/es.
    Darrera aquest treball hi ha una gran feinada, ja que, no només és el que ensenya a l’aula sinó les hores que passa montant el bloc perque després poguem gaudir-ne tots.
    Moltes felicitats, marta i endavant!!!

  10. esther dice:

    sencillament genial, ens mostra la calitat de la música que se li ensenya als nostres fills, i ademes ells mateixos ens ho transmeten a nosaltres, perque aprenen passat-s’ho genial.
    Hos felicito

  11. paula dice:

    es un bloc molt interresant i xulo ens ajuda a estudiar a saber quant tenim controls i quant estem a la classe depèn el que fem ens grava i ens penja i podem ensenyar a les nostres famílies el que em fet a l’aula de musica val la pena aquest bñloc mireuse’l

  12. juan carles dice:

    quin bloc mes interessant i molt ven fet val la pena mirar-lo i sobretot escoltar el treballs dels nois i noies que canten ballen i fan de tot val molt la pen esta molt be

  13. gloria dice:

    es un bloc fantastic amb gravacions de les actuacions i coses traballades a la classe la veritat es que esta molt be i molt ben fet val la pena de veritat u dic

  14. Jaume Jofre dice:

    Molt divertit i entretingut; no se m’acut millor forma de saber que es el que fan els nens a l’escola, i us ben aseguro, que es una de les coses que sempre m’ha tingut encuriosit…Que deuen fer els meus fills quan no hi soc?
    Genial la feina que feu, i més en un ambit com el de la música, que com es ben sabut, és aliment del esperit.
    Molt bona feina a tot l’equip del CEIP St Martí, felicitats!!!

  15. Lis dice:

    Genial i admirable!
    Aquest blog ens permet copsar el tarannà de la Marta Grané: la gran estimació que sent per la música i el seu entusiasme per transmetre aquest sentiment als seus alumnes.
    Una altra cosa molt important que crec que cal destacar és la seva intensa dedicació, ja sigui en la preparació de les classes com en l’actualització diària del blog.
    És una magnífica eina, no només per als pares (que podem seguir dia a dia les classes de música dels nostres fills), sinó també per a d’altres especialistes de música i sobretot per als propis alumnes. Només cal veure la participació i els comentaris que hi ha recollits en el blog.
    Per una raó o una altra, aquest blog ens enganxa a tots!!
    Moltes gràcies!

  16. imma dice:

    senzillament fantàstic.Aquest blocs es genial, veure com treballant i aprenen a l’hora que s’ho passant be.Continueu així.felicitats Marta

  17. Gemma dice:

    Com n’estan aprenen aquets nens i ames ho passen d’allò mes be, encara de grans seran uns artistes, felicitats Marta.

  18. OLGA dice:

    VEURE EL BLOC DE FEM MÚSICA ES GENIAL PER MI. M’AGRADA VEURE QUE FAN LES NENES A L’AULA I QUE APRENEN A MES QUANT HO MIREM AMB ELLES ENS HO PASEM MOLT BE. QUANT LA MARTA ELS GRAVA HEM DIU MARE MIRA L’ORDINADOR QUE LA MARTA HO POSSARÁ I AL DIA SEGÜENT JA HI ES¡¡¡
    FELICITATS PER TEVA FEINA I DE ENSENYAR ALS PARES EL QUEFAS

  19. M.Àngels dice:

    Un bloc excepcional!
    És admirable la dinàmica i sobretot l’actualització diària i pràcticament instantània que fa la Marta i les hores que això representa de feina, que valorem moltíssim els pares.
    El bloc ens permet als pares mirar als nostres fills per un foradet, el comportament amb la música, amb els companys i professors, moltes vegades sorprenents per a nosaltres.
    I dir també que els nens demanen veure’s al bloc, els agrada molt.
    Felicitats perquè per a nosaltres ja ets guanyadora!!

  20. Carmen dice:

    Gracias Marta por toda la labor que realizas en la escuela y por tu dedicación. El blog es genial. Nos permite ver lo bien que se lo pasan nuestros hijos aprendiendo música. Ya en casa lo miramos todos juntos y lo pasamos de maravilla.

  21. Esther dice:

    El dia que vaig descobrir aquest blog va ser com trobar un tresor.
    He après cançons, danses, com treballar una audició, com fer participar els nens, com gaudir de la música. Amb aquest blog no només aprenen els nens de l’ escola, sino milers d’altres nens i mestres!
    És un gran referent pel món educatiu.
    Moltes gràcies Marta per mantenir aquesta finestreta oberta a tothom.

  22. emma dice:

    Martaa! M’agradaa moolt aquest bloob i…

    MÚSICAA TAMBEE

  23. [...] no ho heu fet, encara esteu a temps de deixar-nos un comentari per recolzar-nos, a l’adreça http://edublogs09.ciberespiral.org/ [...]

  24. Mariona dice:

    ÉS fantástico que este blog sea finalista en los premios Edublogs, porque realmente desarrolla un trabajo importante para los que participan y lso que de lejos miuran y aprenden.

    Como su autora dice, ellos ya han ganado solo de pensar el apoyo de padres, alumnos y compañeros que han recibido !!!

  25. - Com a mestre haig de dir que aquest bloc és la feina més maca que s’ha fet perquè veig als nens gaudint amb el que la Marta els ensenya i sento els comentaris que els pares fan i n’estan molt contents.
    - Com a companya haig de dir que la Marta és la mestra de música més bona que he vist mai, i ho dic no per com els agrada als nens anar a la seva classe sinó per com disfruto jo a les seves classes. I que segurament gràcies a aquest bloc altres mestres com jo mateixa vam animar-nos a fer un bloc per les nostres classes.
    - Com a persona haig de dir que aquest bloc ha de guanyar per tot el que ha suposat: les alegries dels pares, les motivacions dels nens, les observacions que poden fer els mestres dels seus alumnes, per tot el que tots podem aprendre però sobretot PERQUÈ ENS FA ESTIMAR LA MÚSICA CADA VEGADA UNA MICA MÉS.
    La música exerceix un paper molt important a la vida: des de que naixem, i fins i tot abans, estem en contacte amb els sons, amb els silencis, amb la música. La música no només agrada als infants: educa la sensibilitat, col·labora al creixement ordenat del nen en la veu, l’oïda, el ritme, el gust estètic, la imaginació, l’espressió i la representació, el nen aprèn un llenguatge, aprèn a estimar les tradicions, estimula la capacitat de pensar, memoritzar i crear, és un estímul a la creativitat,…etc i tot això ho fa la Marta i el bloc ens ho pemret veure.
    FELICITATS MARTA. GUANYARÀS TOT I QUE JA FA MOLT DE TEMPS QUE HAS GUANYAT.

  26. mercè dice:

    Els Sant Jordi, princeses i dracs de la classe PICASSO, et desitgem molta sort en la final del concurs de blogs…ara bé, per nosaltres ja has guanyat!!! moltes felicitats!!!

  27. estheer dice:

    martaaa!
    magradaaa multisiim aqest bloog, grasiees per seer com ets
    i per enseñarnoos a cantaar ,a fer tocaar el instruments,… .
    desdee p-3 fins a 6e ets una gran mestraa(L)
    aqui puuc cumentaar yoo? :S sqee no eh vist cap comen de caap nen!
    apaa ens veieem demaa!
    un patoo(K)

    *esther 6C

  28. Núria dice:

    Aquest bloc està contínuament actualitzat i és una feina exel·lent per posar les TIC a l’abast de tots els alumnes de l’escola (des dels més petits als més grans) i al mateix temps ensenyar el què fan a les seves famílies.
    Puc afegir molt poc al que s’ha dit fins ara, només tornar a felicitar a la Marta, que fa una feina extraordinària a l’escola!!!

  29. Amàlia dice:

    Un mestre/a content/a amb la seva tasca ho transmet continuament als seus alumnes. Això és una de les eines més importants per motivar-los. Crec que la Marta amb les seves classes i el seu blog ens expresa el seu entusiasme per aquesta assignatura.

  30. Carme dice:

    Segur que els nens i nenes guardaran el record de les bones estones que han passat aprenent i gaudint de la música amb tu. Ets una crack!
    Moltes felicitats Marta.

    A seguir així!

  31. ERNEST ZARZOSO dice:

    El bloc Fem música de la Marta és i ha estat per a tots els mestres que publiquem activitats, feines, treballs,… a internet una referència total, un lloc on enmirallar-se.
    Crec que la feina que fa la Marta és d’una qualitat superior, només comparable a la seva qualitat com a mestra de música.
    Felicitats Marta, com a mestre i com a pare. Sóc de l’opinió de la Maria, per a nosaltres ets la guanyadora!!!

  32. Cristina Moreno dice:

    El millor del bloc de la Marta és que et permet veure la seva metodologia i l’entusiasme que posa en les seves classes. És un fidel reflex del seu amor per la música i és fantàstic saber que en fa particeps als seus alumnes.
    Com l’Ernest i la Maria penso que ets la guanyadora.

  33. jessica dice:

    el bloc fem musica de la marta es genial, no nomes per poder disfrutar veien els nostres fills com es diverteixen fen musica,si no tambe per apendre nosaltres els pares i poder cantar amb ells les cançons que els ensenya, i per a veures ells mateixos que ve que ho fan i que be que s’ho passen fen musica.
    moltes vegades parles amb pares d’alumnes d’altres escoles que no tenen la sort de disfrutar tan com ho fem nosaltres.
    moltes gracies marta per aquests moments tant macos que passem amb els nostres fills.

  34. pilar saiz dice:

    Es nota tant que t’agrada fer música que ho transmeteixes a tothom. A les teves classes hi posses una dedicació excepcional i una genial creativitat. Enhorabona i que sapigues que per mi i els Klimts, ja has guanyat, …i de sobres. Em considero afortunada per poder assistir a les teves classes. I que puguis gaudir per molts anys de fer el que més t’agrada ….- FER MÚSCA!!!!

  35. Gemma.M dice:

    m’agrada molt el blog en general però lo millor es la part de l’agenda que així ens recorda les coses que em de fer

  36. Anna dice:

    Estic molt contenta que hagis arribat fins aquí desprès de tants anys fent un seguiment de la feina que fas a classe i donant idees a tots. Ànims petons i endavant

  37. Domènec dice:

    Com a pare de l’escola em sento afortunat!!!
    La meva filla ve encantada i, a part d’aprendre, s’ho passa genial!
    La teva visió de com entendre i viure la música fa que les teves classes siguin molt especials!!!! La Gal·la té la sort de conviure amb la música, de gaudir-la i jugar amb ell! Segur que aquesta experiència farà que la música ocupi un lloc molt important en la seva vida, i gràcies a tu!
    Felicitats Marta i esperem que guanyis, t’ho mereixs!

    Gal·la, Anna i Domènec

  38. Jordi dice:

    En un moment com l’actual on es demana cada cop més buscar un punt d’inflexió entre l’escola i les noves tecnologies de la comunicació i les audiovisuals, penso que resulta imprescindible afegir aquest bloc al nostre llistat. Les idees que aporta dins l’àmbit de l’educació musical són excel·lents i completament innovadores. Tot i així, encara sorprèn com sent un dels blocs més actius i dels més visitats, encara no hem après més de la feina que fa la Marta i fem coses similars. Si tant ens agrada la seva feina, hauria de servir-nos d’exemple i model per millorar la nostra dinàmica d’aula, però és clar, aquí ja entren les ganes de cadascú de nosaltres.
    Moltes felicitats Marta, ets una bona companya i una gran professional!!

  39. Júlia dice:

    Bon dia!
    He vist que amb el Carnet Jove s’atorguen unes beques per anar a un programa de ràdio de música bastant prestigiós.
    La informació l’he trobada aquí:
    http://www.carnetjove.cat/shownode.tjc?id=438068
    Per a qui li pugui interessar ;)

Leave a Reply