QUIN KKU

Josep Purti presenta el blog “QUIN KKU” para la categoría blogs de profesores y profesoras.

quin

QUIN KKU és un bloc educatiu enfocat al desenvolupament dels diferents crèdits impartits a l’aula, ampliació i seguiment.
El bloc es una eina interactiva on alumnes i pares poden fer un seguiment del crèdit a qualsevol hora i des de qualsevol lloc.
El bloc està dividit en diferents pàgines amb el nom de cada crèdit o cicle, cadascuna engloba els continguts i procediments per poder anar seguint la matèria al llarg del curs. En aquestes pàgines es pengen apunts, activitats i material complementari.
Hi ha algunes pàgines generals on existeixen informacions per a tots, per exemple la pàgina de pràctiques on es fa un seguiment informatiu de les pràctiques que realitzen a les empreses.
També hi ha pàgines de postejar on individualment alumnes i exalumnes poden escriure les seves reflexions. la pagina es diu “fem un café”
I per últim hi ha una pagina “en el punt de mira” on es penjen articles d’actualitat que es comenten i es fa un seguiment a classe.
La part troncal del bloc, és a dir, la que s’obra a l’inici engloba informació referent a sortides, xerrades i qualsevol informació a nivell de tutoria.
A dia d’avui el bloc ja porta 2 cursos en funcionament i al voltant de 10.500 visites (veure contador del bloc).

com a conclusió he de dir que el bloc va néixer amb l’idea de fer extensiva la informació a fora de l’aula pels alumne i per les famílies i així poder fer un seguiment més ampli per les tres branques del procés educatiu de l’alumne.
en aquest sentit hi ha en el bloc l’explicació del projecte tfs (de creació pròpia) on intento involucrar la família en el seguiment de l’alumne podeu veure la pagina
•    http://jpurti.wordpress.com/2009/02/19/tfs-v2-relacio-escola-familia-alumne/
i la presetnació del projecte en power-point
•    http://jpurti.files.wordpress.com/2009/02/microsoft-powerpoint-tfs-v2.pdf
així com l’enquesta que reben el pares al’inici del curs per coneixer el projecte i el bloc
•    http://jpurti.files.wordpress.com/2009/02/enquesta-families.doc

Per tant la creació del bloc va lligada a la idea del projecte tfs (teacher/family/student)i crear un lligam entre família escola i alumne (veure projecte a fons)

Escriba un comentario

 

 

 

Usted puede utilizar estas etiquetas HTML

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>