Faura 5 anys

Vicky Gallego Gonzalez nos presenta su blog Faura 5 anys para la categoría Blogs de Profesor@s de Infantil.

faura

“Faura 5 anys” és un blog fet per i per a xiquets/es d’infatntil. És la continuació del blog dels alumnes de 4 anys del CEIP Sant Vicent Ferrer de Faura (Valencià).
Ja són tres anys amb els nostres alumnes i pel camí hem aprés moltes coses, i ara que arriba l’últim curs d’infantil volem continuar compartint totes les nostres experiències amb les nostres famílies i amics.
Per als xiques i xiquetes, i també, per a les tutores, és un mitjà de comunicació molt enriquidor perquè podem ensenyar a tothom el que aprenem dia a dia a la nostra escola.
Totes les activitats que podeu visitar al blog és el resultat de hores i hores de treball, esforç i dedicació per part dels alumnes de les classes de 5 anys: els dracs i els bombers.

Vicky Gallego i Elena Latorre.

5 comments to Faura 5 anys

 • maria

  Hola dracs i bombers!!! M’agrada molt visitar el vostre blog perqué m’agrada totes les activitats que feu. Esteu molt majors!!, es nota que ja teniu 5 i 6 anys.
  Abraçades per a tots els xiquets i també a les mestres.
  Enhorabona pel vostre treball i esforç.

 • Pau

  hola!! m’ha costat molt trobar el blog en aquesta pàgina, però al final ho he trobat per poder deixar el meu comentari.
  Des de el CRA de Jérica volem felicitar als dracs i els bombers per totes les activitats que fan a l’escola, i a les seues mestres per tota la planificació del treball que porten a terme.
  Ens ha agradat molt com han treballat els poemes i, sobretot, com treballen els Racons i els Tallers amb la col·laboració de les families.
  Gràcies per deixar-nos entrar en les vostres aules!!!

 • Adelvi

  Hola, despues de visitar la página del colegio quiero felicitaros por el gran trabajo que estais haciendo, pues detrás de
  todas estas páginas hay muchas horas de trabajo fuera del horario escolar y esto se hace cuando uno está disfrutando con su profesión y los niños lo notan
  Enhorabuena.
  P.D Soy la yaya de Guillermo

 • Jose

  Ànim i sort a la millor blogera de la Vall de Segó

 • Anna Cuenca

  Hola Dracs i Bombers!!

  He de felicitar-vos per tota la feinada que feu dia a dia i, també he de donar-vos les gràcies perquè em doneu una alegria cada vegada que entre al vostre raconet i veig alguna nova entrada.És xulíssim!

  Enhorabona a les mestres i a les famílies per la tasca feta, sou un exemple al món de l’educació. Ànim i continueu així.

  Salutacions des de Formentera!

Escriba un comentario

 

 

 

Usted puede utilizar estas etiquetas HTML

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>