Diari digital de l’Institut Agustí Serra

Joan Puig Sanjuan nos presenta su blog Diari digital de l’Institut Agustí Serra para la categoría Blog de Alumn@s-Secundaria.

diari

El “Diari Digital de l’Institut Agustí Serra” de Sabadell funciona des del curs 2007-08. Aquest Diari, que té com a punt de referència principal les informacions que es generen a l’institut i al barri, és escrit i editat pels alumnes de 3r ESO que fan l’optativa de Llengua Catalana “Fem un diari digital!”.

Els objectius d’aquesta optativa són diversos: treballar l’expressió escrita d’una manera amena, millorant la redacció i l’ortografia; habituar l’alumnat a l’ús de les TIC; avesar-lo al treball col•laboratiu i en equip; esdevenir una eina de cohesió de la comunitat educativa.
————-

El “Diari Digital de l’Institut Agustí Serra” de Sabadell funciona desde el curso 2007-08. Este Diari, que tiene como punto de referencia principal las informaciones que se generan en el instituto y el barrio, es escrito y editado por los alumnos de 3 º ESO que hacen la optativa de Lengua Catalana “¡Hacemos un diario digital!”.

Los objetivos de esta optativa son diversos: trabajar la expresión escrita de una manera amena, mejorando la redacción y la ortografía; habituar al alumnado en el uso de las TIC; acostumbrarse al trabajo colaborativo y en equipo; convertirse en una herramienta de cohesión de la comunidad educativa.

Escriba un comentario

 

 

 

Usted puede utilizar estas etiquetas HTML

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>