Aula Hospitalària Germans Trias i Pujol (Badalona): breus pinzellades sobre el dia a dia a l'escola de l'hospital

Roser Jové Font nos presenta su blog: “ Aula Hospitalària Germans Trias i Pujol (Badalona): breus pinzellades sobre el dia a dia a l’escola de l’hospital “, en la categoría de Blogs de Centro .

2010-02-21_0527

“Us presentem el nostre bloc, que té com a subtítol breus pinzellades sobre el dia a dia a l’escola de l’hospital Germans Trias i Pujol de Badalona. El nostre bloc pretén ser un recull breu d’activitats, textos, dibuixos, murals, imatges, reflexions, del dia a dia, fets pels nens/es, nois/es de la nostra Aula Hospitalària. Una eina més per poder plasmar i compartir la feina de tots ells i elles al llarg del curs, així com el treball conjunt amb les famílies i els diferents professionals de l’hospital. A més, permet als infants i joves visualitzar la seva feina i compartir-la amb els seus companys/es de classe i familiars. Pensem doncs, que és una eina dinàmica on tothom pot participar.

Esperem que us agradi.

2 comments to Aula Hospitalària Germans Trias i Pujol (Badalona)

  • Manel

    El Centre “Aula Hospitalària Germans Trias i Pujol(Badalona) és molt estimat per mi, ja que setmanalment hi vaig a col·laborar com a Voluntari.

  • Aurora

    A l’Aula Hospitalària Germans Trias i Pujol de Badalona es fomenta la il.lusió per aprendre coses i l’amistat.

    Aurora. Voluntària E.Villavecchia

Escriba un comentario

 

 

 

Usted puede utilizar estas etiquetas HTML

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>