Casa d’Oficis “Sant Feliu, Ciutat Digital”

Vanessa López Gómez nos presenta su blog Casa d’Oficis “Sant Feliu, Ciutat Digital” para la categoría de Blogs de Centro.

oficios

La Casa d’Oficis “Sant Feliu Ciutat Digital” és un programa de formació i treball ubicat a la Torre del Roser que qualifica a 16 joves, d’entre 16 i 24 anys, en les ocupacions de Tècnic/a en sistemes microinformàtics i de Dinamitzador/a digital multimèdia. Varem obtenir el Tercer premi de la II convocatòria del Premio Espiral edublogs08 – Categoría Blogs de Centros.

Què oferim de nou respecte a l’edició del 2008?

Disseny Nou: un disseny del bloc actualitzat, innovador, i personalitzat pels propis alumnes del mòdul de dinamització (amb els coneixements que van rebre sobre disseny gràfic i edició en html).

Més accessiblitat: incorporació d’una aplicació de reconeixement de text per a persones amb dificultats visuals. http://www.sonowebs.com i la incorporació d’un traductor (servei de Google) per a traduir tots els continguts del bloc en diversos idiomes.

Més interactivitat i connectivitat: gracies als canals RSS aquest any la Casa d’Oficis està a la majoria de canals comunicatius de la xarxa, des de Facebook, amb la creació d’una pàgina que s’actualitza cada vegada que publiquem una entrada al bloc, fins a Twitter o canals de vídeo com
(mantenim el compte d’edicions passades) i Vodcast.

Més aprenentatge i gestió de continguts: aquest any hem incorporat al projecte una wiki, a on a través del bloc podem accedir, i una plataforma Moodle, que actualment encara està en fase de disseny i proves.

Continuació pedagògica: a més, continuem amb la tasca pedagògica del projecte de l’edició anterior, afegint entrades al bloc de caire educatiu, social i tecnològic. 

Escriba un comentario

 

 

 

Usted puede utilizar estas etiquetas HTML

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>