Casa d’Oficis de Santa Perpètua de Mogoda

Sergio Méndez nos presenta su blog Casa d’Oficis de Santa Perpètua de Mogoda para la categoría de blogs de Profesores-as

ofocis

Benvinguts a casa vostra, el bloc de la Casa d’Oficis de Noves Tecnologies de Santa Perpètua de Mogoda (Vallès occidental, Barcelona)

Les cases d’oficis són programes de formació i treball que qualifiquen joves, d’entre 16 i 24 anys, en diverses ocupacions. En el nostre cas, en l’àmbit de la dinamització digital i multimèdia.

Des que vam començar a treballar el desembre de 2008, estem aprenent temes relacionats amb el món dels ordinadors, Internet, el disseny web i la dinamització digital amb l’objectiu de fer-nos un forat en aquest sector que s’ha donat a conèixer com el de les Noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Aquest bloc que ara presentem és el nostre punt de trobada a la Xarxa. En ell fem un seguiment de tot el que anem aprenent: hardware, software, multimèdia, recursos i eines, curiositats, sortides, funcionament de la casa d’oficis, etc. per tal que no es perdi detall de la nostra feina i dels coneixements que anem adquirint.

A més, el bloc és el nostre mitjà de comunicació i relació amb el món: és una manera ràpida i senzilla de tenir presència a Internet, i ens permet el contacte ràpid i la interacció amb els altres de manera directa.

Escriba un comentario

 

 

 

Usted puede utilizar estas etiquetas HTML

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>