Feb 06 2008

Profile Image of Espiral
Espiral

Ítaka

Publicado en 4:43 pm en Blogs de profesor@s

Josep nos presenta el blog Ítaka para la categoría de Blogs de Profesoras y Profesores.

Ítaka és l’illa grega on Ulisses havia d’arribar després de la guerra de Troia i he pensat que el viatge del curs ens va omplint a poc a poc de vivències i de coneixements i experiències. No pretenc amb aquest bloc ser sistemàtic ni “obligar” a l’alumnat a consultar-lo.
Ítaka es converteix en un fòrum de curiositats i complement de l’aula presencial amb materials d’ús habitual com presentacions o esquemes que anem penjant i que els mateixos estudiants es poden descarregar (màxima disposició de textos), així com altres materials audiovisuals que complementen la nostra assignatura de Llengua i Literatura Valenciana. Evidentment la major part de materials que posem a disposició dels estudiants i, al cap i a la fi, a disposició de tothom, són de tipus audiovisual (per escoltar i per veure); creiem que aquest fet engresca l’estudiant i alhora mostrem un referent lingüístic i literari viu i actual.
A banda d’aquestos materials hi ha un recull d’enllaços al nostre entendre pràctics i útils per a qualsevol persona (estudiant o no) que estudie i que treballe en català.

No hay comentarios aún

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.