Abr 08 2008

Profile Image of Espiral
Espiral

ESO1 Joanot

Publicado en 9:33 pm en Blogs de Centros

Isabel Cappdevila presenta el blog ESO1 Joanot para la categoría de blogs de centro.

 ”El nostre Bloc d’Aula és fruit del treball col·laboratiu de les dues professores de 1r. d’ESO de Llengua Catalana de l’IES Joanot Martorell: l’Íngrid i l’Isa.
L’objectiu ha estat  dinamitzar l’ensenyament del català i fer que els alumnes el vegin com una cosa moderna i divertida , no només “eso que hablan los profes”. Per tant hem volgut  motivar els alumnes perquè s’expressin, parlin i es comuniquin en la nostra  llengua. Cal dir que treballem al barri  de Can Vidalet, d’Esplugues de Llobregat-un barri amb una gran incidència d’immigració llatina i on la llengua vehicular és el castellà.

Cada alumne ha fet un bloc personal en català i estan tots linkats al Bloc d’Aula, així poden accedir tots als blocs dels companys fàcilment i deixar-hi comentaris. Allí pengen la feina que posem al bloc i a més s’han obert un correu gmail i hem fet un xat tancat entre els alumnes de 1r. d’ESO, on només s’hi pot escriure en català.
Aprofitant l’èxit que hem tingut entre els alumnes hem renovat completament el Crèdit de síntesi de 1r. d’ESO i l’hem fet des del bloc: “Un viatge de la fotografia al cinema a través de la Web 2.0″ i com a síntesi de totes les activitats preparades havien de fer un video col·laboratiu  en grups de 5 i penjar-lo al bloc d’aula.
La veritat és que ens ho passem molt bé i no em perdria una classe ni malalta! “

No hay comentarios aún

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.