Abr 15 2008

Profile Image of Espiral
Espiral

CV.4-MULTIMÈDIA I INTERNET - IES JOANOT

Publicado en 6:12 pm en Blogs de aula

Isabel Capdevilla nos presenta el blog CV.4-MULTIMÈDIA I INTERNET - IES JOANOT para la categoría de Blogs de aula - Secundaria.

Hola,
Soc l’ISA, de l’IES JOANOT MARTORELL. Us presento el Bloc d’Aula que he fet per treballar amb els meus alumnes de 4rt. d’ESO del crèdit variable CV.4-MULTIMÈDIA I INTERNET - IES JOANO Tamb l’objectiu que aconsegueixin un bon domini de les TIC , a partir d’obrir el seu propi bloc i experimentar-hi. Tots estan linkats entre ells i al Bloc d’Aula, a més de tenir un xat entre ells al Gmail. L’edició de vídeos per penjar els seus propis productes audiovisuals al portal YouTube i d’allí baixar-los al bloc n’és un
incentiu per a crear xarxes socials, objectiu final del meu treball
Hola de nuevo!
Soy Isa, del IES Joanot Martorell. Os presento el Blog de Aula que he hecho para trabajar con  mis alumnos de 4º ESO en el crédito variable :CV.4-MULTIMÈDIA I INTERNET - IES JOANOT con el objetivo de que consigan un buen dominio de las TIC, a partir de abrir su propio blog  y experimentar con él. Todos enstan linkados entre ellos y al blog de aula, además de tener un chat cerrado en Gmail .La edición de vídeo para colgar sus propios productos audiovisuales en el portal Youtube y de allí bajarlos al blog es un aliciente para  la creación de redes sociales, objetivo final de mi trabajo.

No hay comentarios aún

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.