Rotating Header Image

Faura 4 anys

Vicky Gallego González presenta el blog Faura 4 anys para al categoría blogs de aula.

faura

hola!! Aqui os presento el blog de los niños/as de 4 años del CEIP SAnt Vicent Ferrer de Faura (Valencia). Blog educativo de educación infantil que pretende acercar la realidad del aula a todas las familias de nuestros alumnos, hacerles partícipes de todas esas nuevas y fascinantes experiencias que vivimos cada dia con nuestros peques.
Este blog pretende ser un medio de comunicación con todas las familias y amigos para que colaboren con nosotros en una tarea nada fácil: la de EDUCAR.

http://tutoria4anysfaura.blogspot.com/

CEIP Sant Vicent Ferrer
Faura
Valencia

10 Comments

  1. pau dice:

    hola peixos i granotes!!. Des de Jerica volem felicitar-vos pel vostre treball. Ens ha agradat molt el vostre blog.
    Volem destacar el Projecte Medieval, ¡és una pasada!
    besets.

  2. maribel dice:

    Felicitats peixos i granotes!!!!sou uns artistes, i m´ha agradat molt el blog.Un beset de la mestra de mùsica.

  3. Amparo dice:

    Moltes felicitats a tots els peixos i a totes les granotes. El blog m’ha encantat i és el reflex de tot el que heu treballat. La veritat és que s’ho han currat moltíssim tant en els projectes com en totes les altres activitats que realitzen (i que no són poques). Un beset i una forta abraçada per a tots.

  4. María dice:

    Felicitats! Molt útil per a conéixer les vostres aventures. Bon treball!

  5. Torres dice:

    Un treball excellent i una gran finestra oberta per a les famílies.

  6. Mariluz dice:

    Enhorabona!!!! La veritat es que no sé com heu tingut temps de fer un blog tan bonic si no pareu!!! Sou uns peixets i unes granotes molt inquiets. Continue aixina.

  7. juan dice:

    hola granotes i peixos!!!. Espere que guanyeu el III premi edublog perqué encara que fa poquet que teniu el blog forma part de la vostra tasca diaria i li heu dedicat moltes hores.
    Els xiquets/es fan un treball extraordinari i es veu que gaudixen de totes les activitats proposades. I les mestres sou molt treballadores, sempre pensant en els vostres alumnes. Enhorabona pel vostre blog!!
    A més d’agradar-me el contingut, felicitar-vos també pel disseny tant original perqué se que tot el que utilitzeu són coses fetes pels xiquets (el fons del blog molb bonic).
    Salutacions i molta sort.

  8. Jose Angel dice:

    Pel que he pogut vore teniu un blog molt interesant i complet. Navegar “entre peixos i granotes” es fa divertit i sempre vols vore més coses. Encara no he pogut vore tots els apaartats del blog, però el que he vist m’agrada molt. Continuaré investigant. Estic d´acord amb l´opinió: “el fons del blog es molt bonic”. La meua més sincera ¡¡¡¡¡ENHORABONA!!!!!!
    Des d´açi vos anime a continuar avant en ell vostre blog.

  9. Belen dice:

    Un gran trabajo chicos el que hacéis en el aula. Y también un gran trabajo el de vuestras maestras, porque todo lo que nos contáis en este blog no es cosa hecha, sino el fruto del gran esfuerzo y dedicación de las profesoras de 4 años de Faura. Muchas felicidades. Buen trabajo.

  10. Sergio dice:

    Un blog muy divertido, me ha gustado mucho. Ahora a seguir actualizandolo con todo el trabajo que hagais de aqui a final de curso. Por nuestra parte, la de los lectores de edublogs prometemos seguiros la pista. Os leo en el blog, y lo dicho felicidades, está muy chulo.

Leave a Reply