Biblioteca de la Mar de la Frau

Isabel Castro Ahedo presenta el blog “Biblioteca de la Mar de la Frau” para la categoría blogs de bibliotecas escolares.

lamar

L’IES La Mar de la Frau és un institut de Cambrils, al Baix Camp, nascut el curs 2006-2007. Actualment, en aquest curs 2009-2010, som uns 300 alumnes i 25 professors.
Gaudim del Projected’Innovació Educativa PUNTEDU. Tenim un pla de lectura en marxa i hem engegat la nostra biblioteca amb l’ajuda de membres de tota la comunitat educativa.
En aquest bloc volem oferir la informació de les nostres activitats al voltant de la lectura y de qualsevol activitat de la biblioteca. També pretenem informar de les novetats de literatura juvenil i de les adquisicions que es vagin fent.
A la vegada, volem que tota la comunitat educativa participi amb les seves propostes i col•labori amb nosaltres. Per això, podran enviar-nos els seus escrits i els publicarem.

Escriba un comentario

 

 

 

Usted puede utilizar estas etiquetas HTML

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>