Mireu que fem a la nostra biblioteca

Conxi López Arias presenta el blog Mireu que fem a la nostra biblioteca para la categoría blogs de bibliotecas escolares.

mira

Nuestro blog ha ido creciendo al ritmo en que la biblioteca i las tac van siendo cada vez más protagonistas en las actividades de las diferentes aulas. Intenta ofrecer recursos a sus lectores asi como compartir algunos de nuestros trabajos y intereses entorno a la lectura y la escritura.

3 comments to Mireu que fem a la nostra biblioteca

  • Hi han moltes escoles amb biblioteques, però poques com aquesta, plena de màgia amb un munt d’idees i amb allò que la fa tant especial: UN EQUIP DE MESTRES I DE NENS que gaudeix de la lectura i reivindica constanment la importància del món dels llibres. La veritat es que val la pena reconèixer la feina de tants anys i l’esforç i l’enèrgia positiva que encomana la biblioteca de l’escola Folch i Torres. Molts ànims i continueu amb aquesta maginifica tasca.

  • Moltes gràcies, una part de ti sempre estara a la nostra biblioteca on vas deixar una emprenta meravellosa que no s’esborra encara que ja fa anys que no hi ets.

  • Haces un trabajo fantástico,tu bloc me inspira para seguir realizando mi trabajo.Muchas gracias :P

Escriba un comentario

 

 

 

Usted puede utilizar estas etiquetas HTML

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>