Biblioteca Institut Baix Penedès

Júlia Llurba Morales nos presenta su blog Biblioteca Institut Baix Penedès para la categoría de Blogs de Bibliotecas Escolares.

penedès

Què els hauria semblat a un ciutadà d’Alexandria, Pèrgam o Èfes haver pogut tenir al seu abast i a totes hores les grans biblioteques de l’antiguitat a casa seva?. Com s’hauria emocionat un monjo medieval, avesat a la solitud del seu “scriptorium”, poder consultar les obres de tota la cristiandat?. Leonardo, Miquel Àngel i tants altres humanistes, on haurien arribat si haguessin disposat de totes les fonts d’informació que tenim nosaltres.

Sou realment uns afortunats!. Navegant per aquest bloc, se’ns obren les portes no nomès als quasi 10.000 registres de què disposa la biblioteca de l’Institut Baix Penedès sinò a totes les grans biblioteques de la humanitat, les petites i properes i les gairebé mítiques amb una gran trajectòria al darrera. Novetats recomanacions, vídeos i mil i un enllaços en contínua renovació, configuren aquest bloc que aquí us presentem.

Escriba un comentario

 

 

 

Usted puede utilizar estas etiquetas HTML

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>