Entrega de premios. Programa

El próximo sábado 5 de junio se entregarán los premios del IV Premio Espiral edublogs 2010 en Madrid en la Escuela de Organización Industrial (EOI).

El programa previsto es el siguiente:

  • 9,30 – 10,00 h. Recepción y Acreditación de los asistentes
  • 10,00 – 10,15 h. Presentación del acto: Juan Miguel Muñoz, Presidente de la asociación. Saludo e inauguración institucional: Alfonso González Hermoso de Mendoza, Director General de la EOI.
  • 10,15 – 11,15 h. Conferencia y debate: “Los blogs como herramienta de aprendizaje y transformación educativa” a cargo de Alfonso Alcántara, coach y consultor en empleo 2.0, desarrollo profesional, redes sociales y productividad. Autor del blog Yoriento.com.
  • 11.15 -11.30: Presentación de la nueva PDI IQ Board
  • 11,30 – 12,00 h. Pausa / Café
  • 12,00 – 14,00 h. Presentación y entrega de premios Edublogs 2010

1 comment to Entrega de premios. Programa

  • [...] Som a punt de partir cap el lliurament de la IV Edició del Premi Espiral als millors edublogs en l’àmbit educatiu que té lloc a Madrid. Ja hem comentat que no acabem de ser molt conscients de les dimensions de l’acte, el qual presuposem important pel seu caràcter estatal i per qui el convoca. Així, ens agrada llegir a Tíscar Lara, especialista en cultura digital i educomunicació i actualment Vicedegana de Cultura Digital a l’Escola d’Organització Industrial EOI, qui comenta al seu blog de l’EOI LegoLab que és un moment entranyable on mestres, alumnes i famílies es troben al voltant de la seua experiència amb el blog com a eina de comunicació i d’aprenentatge més enllà de l’aula. Personalment, diu Tíscar, és una convocatòria a la qual té especial afecte ja que l’ha vist néixer i créixer fins a convertir-se avui en la referència a nivell estatal del reconeixement de la comunitat educativa en el seu ús del blog. En aquesta ocasió, la ponència marc vindrà de la mà d’Alfons Alcántara autor del blog Yoriento.com, que parlarà de “Els blogs com a eina d’aprenentatge i transformació educativa”. L’aforament està gairebé assegurat amb totes les persones que mobilitzen els Premis Espiral però per a totes aquelles que no puguen assistir, també podran seguir-lo per streaming en el canal Ustream de l’eoi. Tots els detalls del programa ací. [...]

Escriba un comentario

 

 

 

Usted puede utilizar estas etiquetas HTML

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>