Rotating Header Image

Aula d’acollida Ceip Mare de Déu del Remei

Cosme Garrell i Guiu presenta el blog Aula d’acollida Ceip Mare de Déu del Remei para la categoría blogs de profesores y profesoras.

mare

El bloc neix com una eina més d’aprenentatge de la llengua catalana fent ús dels recursos TIC a l’aula d’acollida.

Això ens ha suposat per una banda  permetre compartir alguns fets culturals amb la resta del centre  com per exemple enregistrament de contes a l’aula d’acollida que després escolten els alumnes d’altres aules i poden deixar la seva opinió.
Per altra banda, en pocs dies ens adonem que portem la vida de l’aula, el nostre dia a dia, més enllà de les parets del centre i estem fent realitat  el treball en xarxa, fet que encoratja i replanteja la dinàmica de treball de la classe, cal buscar espais de treball, fer canvis d’horaris, en definitiva adequar-nos a la nova realitat, això si amb molta prudència. A fi de que els alumnes puguin anar alimentant el bloc cada vegada amb més autonomia, insistim en els aprenentatges bàsics que permetin als alumnes una autonomia per gestionar el nostre espai virtual.

Ja som a la xarxa i satisfactòriament hem  constatat que molta gent d’altres centres ens visiten el nostre blog, fan comentaris i els hem de contestar cosa que ha fet establir vincles entre l’aula d’acollida, i escoles d’arreu, com  València, Olot, Barcelona, Girona, Palafrugell, Menorca, Castelló… Tanmateix  hem contactat amb professionals de l’ensenyament i  membres de la comunitat educativa d’arreu…

http://www.eines-daula.blogspot.com

Atentamente

Leave a Reply