Abr 30 2008

Profile Image of Espiral
Espiral

Un mon feliç?

Publicado en 7:56 pm en Blogs de profesor@s

Joan Padrós nos presenta el blog Un mon feliç? para la categoría de Blogs de Profesores y Profesoras.

Us presento un bloc pensat per a un mòdul del Graduat en Educació Secundària (GES) de l’Àmbit de les matemàtiques, de la ciència i de la tecnologia, anomenat Un món feliç?, tot i que puntualment també ha estat utilitzat com una eina didàctica per als alumnes d’Informàtica del Centre de Formació d’Adults Palau de Mar.
El considero com un bloc d’aula per a la Formació de les persones adultes atès a que, tot i que els escrits estan realitzats pel professorat del centre, el bloc es planteja com una activitat d’ensenyament-aprenentatge en la que l’alumnat ha d’adreçar comentaris als diferents escrits com una activitat avaluable més del curs.
Així per l’alumnat del GES el que es valora és la reflexió entorn als continguts del bloc, mentre que pels alumnes d’informàtica es fa èmfasi en el coneixement i l’ús de l’eina informàtica.
Sovint, però, l’audiència imaginada (Els alumnes del CFA Palau de Mar) no es correspon amb l’audiència real i així el bloc es nodreix d’aportacions externes que no fan més que enriquir el debat.
Cal dir que el bloc només està actiu durant l’època en què estudiant de GES i/o estudiants d’informàtica tracten els temes curriculars relacionats amb el contingut del bloc i el propi bloc respectivament.

No hay comentarios aún

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.