Rotating Header Image

Som la Classe d’en Kandisky. P3A del CEIP Sant Martí

Encarna Molons presenta el blog Som la classe d’en Kandisky.P3A del CEIP Sant Martí para la categoría blgs de profesores y profesoras.

Quiero que conozcais mi bloc, pertenece a una clase de E.I. de 3 años, y pretendo que mi bloc vaya creciendo y ampliandose junto a mis alumnos.
intento  que sea un punto de conexion entre las familias y la clase, que las familias puedan ver que hacen sus niños en la escuela.
les informo de las actividades que vamos haciendo, de noticias de interés para ellos y como no, no faltan las fotos y videos de sus pequeños tesoros
.

22 Comments

  1. ELIA dice:

    me ha gustado ver a niños pequeños haciendo tantas actividades

  2. [...] http://ciberespiral.org/edublogs09/?p=717 [...]

  3. [...] http://ciberespiral.org/edublogs09/?p=717 [...]

  4. rosa m dice:

    que quereis saber sobre este bloc, solo teneis que entrar en el y ver todo el trabajo que se realiza con nuestros hijos, nosotros los padres y madres estamos muy contentos de ver el trabajo que realizan nuestros hijos, es mejor una imagen que mil palabras pues este bloc es el refran….

  5. rosa m dice:

    Hola a tothom, ja era hora que es pogues veure el que els nostres fills fan , ojala ho aguessiu fet abans,esteu realitzant una molt bona feina , no la deixeu de fer….feliçitats….
    No hi ha dia que no em possi a fer el tafaner, es una passada…..

  6. Gemma dice:

    Un blocc genial, amb molta informació del que fan a l’escola en el dia a dia. Així si que pots fer un seguiment sense perdre detall del que fan els nens a hora d’escola, molt complet.

  7. Josep dice:

    Molt interessant, la quantitat d’activitats que fan els infants.

  8. Gemma dice:

    Un bloc genial, amb molta informació del que fan a l’escola en el dia a dia. Així si que pots fer un seguiment sense perdre detall del que fan els nens a hora d’escola, molt complet.

  9. Marta Grané dice:

    Felicitats per el bloc Encarna! és fantàstic poder veure per aquesta finestreta el treball que es fa dins l’escola i poder compartir-ho amb els companys i els pares. Gràcies i endavant amb la feina!

  10. Pep dice:

    Els pares dels alumnes de P3A del CEIP Sant Martí ens sentim afortunats de poder contar amb una educadora com la Encarna, que després de l’excel·lent tasca que duu a càrrec amb els nostres fills, encara li sobren forces “en hores no lectives”, per penjar en el blog els videos i fotos de les nombroses activitats que realitzen en la classe diariament. Aquest “canal de televisió” s’ha convertit en el més vist en la nostra casa.

  11. Jose dice:

    Que maco, veure tota aquesta canalla fent les seves activitats diàries. Felicitats.

  12. Anna A. dice:

    Amb sembla molt bé la manera aquesta de motivar als infans, ya que apart de ser molt divertit fer volteretes, sols amb aquest fet fan que els i puji la capacitat de reacció amb la psicomotrocitat, y aixo fan que els nens siguin molt mes desparts y amb ganes de fer tubarelles a per.
    Mencanta aquesta manera de trevallar amb els nens. y que penseu amb els reultats y el fí daquestes activitats enhorabona!!!!!!

  13. Isabel dice:

    Una iniciativa genial. Felicitats, Encarna!

  14. SÒNIA dice:

    Sóc mare d’un alumne de p3, i vull felicitar la feina que s’està fent desde l’escola i desde les tutores, per tenir un blog sempre a la última i poguer anar descobrint com els nostres fills és fan grans.
    Com a pares ens sentim molt afortunats de conèixer l’entorn on el nostre fill va creixen.
    Així doncs, us donem l’enhorabona per la feina ben feta.
    Petonets,
    Sònia i Diego

  15. marta i xavier dice:

    Entreu al bloc, es com mirar pel forat del pany!!!
    Com a pares tenim el privilegi de poder veure tot el que els nostres fills/es fan a l’aula i poder compartir amb ells l’aprenentatge diari.
    Val la pena reservar una estona del dia i conectar-se al bloc i anar veient les activitats diàries: psicomotricitat, música, manualitats, aprenentatge de l’escriptura, matemàtiques, tallers diversos… i tot gràcies a l’Encarna que després del treball que hi ha a l’aula encara li queden hores per poder montar el bloc.
    Moltes felicitats, Encarna i endavant!!!

  16. Claudi i Marta dice:

    Com a pares d’una alumna de P3-A ens sentim privilegiats per diverses raons: la primera és perquè podem gaudir de la tasca d’una mestra vocacional com poques i per aquesta raó també ens sentim afortunats, perquè l’Encarna Molons dedica moltes hores a confeccionar el bloc d’en Wassily Kandhinsky. És una sort poder fruir i veure “en directe” què fa la nostra filla dins l’aula, al pati, a la sala de psicomotricitat,…en qualsevol moment del dia i fent mil i una activitats. Et fa sentir que tu també participes d’alguna manera amb les tasques que es realitzen des de l’escola. Aquest bloc hauria de ser una referent en el món educatiu, perquè estableix un lligam entre escola-família, una relació que no és fàcil d’assolir i, en canvi, amb aquesta eina (TIC-MAV digueu-li com vulgueu)s’aconsegueix. L’Encarna, a través d’aquesta finestra que ens obre cada dia, ens dóna l’oportunitat de viure i conviure amb les nenes i els nens de P3-A i això s’agraeix profundament. Moltíssimes gràcies per la teva dedicació i endavant, sort!

  17. OLGA dice:

    ES VEURE ELS NENS PEL FORAT DEL PANY¡¡¡
    EK QUE SENPRE ELS PARES HABIEM DESITJAT VEURE ELS NENS COM ES COMPORTEN QUANT ELS PARES NO HI SOM¡¡¡
    FELICITATS ENCARNA

  18. Raquel dice:

    ¡Felicidades! Logros así dan sentido al trabajo.

    És gratificant veure que, durant tantes hores i activitats que els nostres fills comparteixen amb vosaltres, tenim l’oportunitat de poder-les conèixer i després, a casa, comentar-les i viure-les en familia.
    Iniciatives com aquesta haurien de tenir cabuda a tots els centres. Endavant Encarna!

  19. Judith dice:

    M’agrada molt!
    Està molt bé donar la oportunitat als pares (i a qualsevol) de poder veure els seus fills a l’escola. A vegades et pregunten què fan a l’escola, quines idees educatives apliquen, etc… i res millor que aquest blob per descobrir-ho.
    Moltes felicitats.

  20. Cristian dice:

    A mi m’encanta aquest blog es molt bona la idea perquè ho pugui beure qui bulgui perquè jo no soc del’escola i per el que veig en el blog m’encantaria tenir a aquestes professores de música a la meba escola.

    gracies per aquests moments tan bonics i sobretot…

    FELICITAAAAAAAAAAATS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  21. fernanda dice:

    jo crec es una cosa t’han bonica que iclus em fan ganes de plorar jejejej
    me encanta molt jejejejjijijijijojojojojujuuujajajajajxd

  22. Mar dice:

    este blog es una idea estupenda, la clase de mi hijo tambien es la del pintor Kandiski y estamos haciendo un projecto, a ver si me puedes ayudar.
    Nos ha tocado explicar como se vestia Kandiski.

Leave a Reply