Revista Bellulla

Iolanda Traver i Vidal nos presenta su blog “Revista Bellulla” para la categoría de Blogs de Centro.

bellula

Es basa en la recerca i la producció diversa del que passa a l´actualitat des de l´entorn més proper a la nostra comunitat fins a la resta del món. Es tracten diferents temàtiques interessants i adients al nostre alumnat i també a les seves famílies i altres lectors que busquin informació d´actualitat.
Les activitats a realitzar són totalment competencials -> cerquen la realitat que ens envolta i la seva posterior anàlisi i producció amb diferents tipus de llenguatge. Competències que creen més competències posteriors en les diferents àrees i també en diferents nivells educatius, des de 1r d´ESO fins a 2n de Batxillerat.  Es treballen totes les competències bàsiques i coneixements transversals de les diferents dimensions.
La revista és de vegades la guspira que engega posteriors produccions d´altres matèries, s´alimenta la curiositat i la motivació de l´alumnat per un ampli ventall d´àmbits. Produïm per posteriors produccions a les aules.
És també on reflectim què fem i qui som, ens hi presentem amb pel•lícules breus i ens fa sentir la pertinença a la comunitat educativa, on hi convivim moltes hores de la nostra vida.
És una assignatura optativa de 3r d´ESO on tenim els redactors, però  hi  fan col.laboracions esporàdiques la  resta de comunitat educativa (alumnes i professors).

Escriba un comentario

 

 

 

Usted puede utilizar estas etiquetas HTML

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>