ELS PEIXOS DE P4

Maria Cruz de Torres Marín presenta el blog “ELS PEIXOS DE P4″ para la categoría blogs de profesores y profesoras de Infantil.

peixos

La posada en marxa d’aquest blog ha significat una gran innovació per la nostra escola i sobretot per les famílies dels nostres alumnes, les quals han fet un gran seguiment. El comptador del blog ens ho confirma, junt amb els comentaris que tant nens com pares i mares ens fan arribar , bé de paraula o amb els comentaris que deixen escrits al blog.

Reconeixem que els objectius plantejats al començament s’han vist completament realitzats:
Per una banda s’aconsegueix que tothom gaudeixi i que a més a més hi hagi retroalimentació alumnes-famílies-mestres de manera que alhora també permeti l’avaluació dels alumnes i del mestre.I com a molt positiu és que des de casa poden compartir tots, a través del blog, molta de la feina realitzada a l’escola en què hem fet molt ús de les TIC . S’ha de tenir en compte que parlem d’infants de 4 anys que encara els costa explicar les pròpies vivències i que amb un suport visual des de casa ho tenim totalment garantit.

Esperem que us agradi

Mari De Torres

Escriba un comentario

 

 

 

Usted puede utilizar estas etiquetas HTML

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>