Recursos per a l'educació especial

Yolanda Roset Aligué nos presenta el blog Recursos per a l’Educació Especial en la categoría de Blogs de Profesoras y Profesores:

2010-01-27_2259

Bloc amb enllaços a materials i recursos per atendre la diversitat que actualment ens trobem a les escoles. Pretén ser un espai on compartir recursos, organitzar la informació i disposar d’un ampli ventall de possibilitats per realitzar adaptacions i preparar material que permeti satisfer les necessitats de tots i cadascun dels nostres alumnes.
Es pretén enriquir amb futures aportacions i comentaris.

9 comments to Recursos per a l’Educació Especial

  • Elisa Morell

    És un bloc interessantíssim que val la pena visitar sovint.
    Compartir recursos ens enriqueix a tots.
    Felicitats!

  • Mercè Viñas

    Tinc molt interès per conèixer bé aquest bloc amb tanta diversitat de recursos. De ben segur em serà útil com a mestra i també com a coordinadora Lic. Enhorabona!

  • Natàlia Franch

    Crec que aquest bloc pot ajudar molt a la tasca diària que molts mestres portem a terme cada dia.
    Moltes gràcies per compartir-ho!!!

  • Gràcies Elisa, Mercè i Natàlia pels vostres comentaris de suport.
    Us ho agraeixo moltíssim ja que els comentaris són els que realment enriqueixen i dónen vida als blocs.
    Yolanda Roset.

  • Gràcies per crear aquest bloc on pots trobar allò que pots necessitar en qualsevol moment i poder-ho adaptar a les necessitats que tens a l’escola i en cada nen/a.

  • Gràcies a vosaltres, Cristina, per consultar-lo i fer-lo vostre. M’alegro que us permeti adaptar-lo a les diferents necessitats ja que aquest era l’objectiu principal que em va moure a crear-lo.

  • MARTA

    Sóc optic-optometrista i em dedico entre altres coses a la teràpia visual. En aquest bloc he trobat material també per l´entrenament visual, per la comprensió lectora, per treballar lateralitats creuades… a més de molta més informació fóra del meu sector i de la qual he après molt.
    Trobo que el bloc es completíssim i que a part dels mestres pot ajudar a un ventall molt ampli de professionals. Gràcies.

  • Gràcies Marta pel teu comentari,
    és molt bo saber que aquesta informació pot arribar també a altres professionals ja que, en un principi, havia estat pensat per aplicar en el món educatiu.
    T’agraeixo que, amb el teu comentari, ens hagis ajudat a obrir nous horitzons i veure noves aplicacions dels recursos que s’hi detallen.
    Sort amb la teva tasca ja que la teràpia visual ens pot ajudar molt en el camp educatiu.
    Yolanda Roset

Escriba un comentario

 

 

 

Usted puede utilizar estas etiquetas HTML

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>